14/06/2016: Επίσημη επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην ΕΑΒ

Ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ, τον Β’ Υπαρχηγό ΓΕΣ, τον Διοικητή Διοίκησης Αεροπορικού Υλικού (ΔΑΥ) και τον Υπαρχηγό ΓΕΑ, ενημερώθηκαν για τα υπό εξέλιξη προγράμματα και συζήτησαν για τις προοπτικές της εταιρείας

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Επίσημη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στην Τανάγρα πραγματοποίησε σήμερα ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη ΠΝ, τον Β’ Υπαρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλέξανδρο Οικονόμου, τον Διοικητή ΔΑΥ Υποπτέραρχο (Ι) Συμεών Αστρεινίδη, τον Υπαρχηγό ΓΕΑ Υποπτέραρχο (Ι) Αντώνιο Αθανασίου, τον Διευθυντή Γ’ Κλάδου ΓΕΑ Υποπτέραρχο (Μ) Γεώργιο Αλεξανδρή και Επιτελείς τους.

Τους προσκεκλημένους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΑΒ κ. Ζαχαρίας Γκίκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γεώργιος Μαζαράκος, ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. κ. Χαράλαμπος Παπασπύρος και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η Διοίκηση και τα στελέχη της ΕΑΒ είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δυνατότητες και τις δραστηριότητες της εταιρείας, τα ειδικά θέματα και τα τρέχοντα προγράμματα που αφορούν τα Γενικά Επιτελεία, τη στρατηγική και τους επιδιωκόμενους στόχους της.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους Παραγωγής της εταιρείας, όπου η επίσημη αντιπροσωπεία ενημερώθηκε για τα εν εξελίξει προγράμματα με έμφαση στο σημαντικό έργο αναβάθμισης, εκσυγχρονισμού και συντήρησης των ιπτάμενων μέσων της Πολεμικής Αεροπορίας, του Πολεμικού Ναυτικού και του Στρατού Ξηράς.

ΗΑΙ